Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA
Povratak na članak

Nenad Bjelica otkrio: Odrezali smo im ruku

– Benfica je pokušavala igrati svojim stilom, s puno kratkog pasa, dosta kroz sredinu, tražeći dubinu na špic-igrače. To su pokušavali i protiv nas, no mi smo im smanjili prostor djelovanja, tako smo im na neki način ‘odrezali jednu ruku’.

Komentari 2

MA
Marsijanac
00:34 10.03.2019.

Nasa repka je imala svoj stil igre a to je prihvatio i Dinamo . Poslije toga to su prihvatili i drugi klubovi HNL i napredak je vise nego vidljiv. Ljudi moji pa od iduce sezone pola HNL ce igrati u Europi a to ce se svakako pozitivno odraziti i na financijsko stanje.

VL
CH
Changi
11:44 10.03.2019.

Gospodin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.