Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan Manchester Uniteda

Nemanja Vidić više neće igrati za Srbiju

Nemanja Vidic
AFP
24.10.2011.
u 19:04

Nemanji Vidiću dosta je igranja za srbijansku reprezentaciju. Kapetan Manchester Uniteda obavijestio je čelnike Nogometnog saveza Srbije da više ne želi igrati za nacionalnu vrstu

– Teška sam se srca odlučio oprostiti od reprezentacije Srbije. Osnovni razlog jest taj što se već dulje vrijeme, a naročito u svjetlu zadnjih događaja, u medijima, pa samim time i u javnosti, kritizira moj odnos prema reprezentaciji iako sam za Srbiju igrao i ozlijeđen, ponekad i mimo volje mog kluba – naglasio je Vidić u svom priopćenju.

Vidić je za reprezentaciju debitirao u susretu Italija – Jugoslavija u listopadu 2002. godine u kvalifikacijama za Euro 2004. godine. Ukupno je odigrao 56 utakmica i postigao dva pogotka.

Ključne riječi

Komentara 12

CU
cupus
20:39 24.10.2011.

E moj Vidicu ,nisu novinari reprezentacija..a ako ti se neigra za tvoju repku onda je to dr. prica...kako igrate u zadnje vrijeme nije cudo da neces hehee

DU
Deleted user
20:47 24.10.2011.

Neznam kako bi zaspao noćas da u VL-u nisam pročitao vijest koja me strašno zanima kao i kako je igrala zvezda vođena velikim trenerskim magom zvanim decembarski .

RA
ramon83
19:30 24.10.2011.

dobra odluka, bravo vidicu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije