Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchetser United

Nemanja Vidić od ljeta za 25 mil. funti u madridskom Realu

Nemanja Vidić
AFP
14.11.2011.
u 20:37

Kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić će na ljeto prijeći u madridski Real za 25 milijuna funti, piše srpski Kurir

Vodstva Manchester Uniteda i Reala dogovorili su se o visini obeštećenja za transfer Nemanje Vidića. Madriđani su prvo za Vidića ponudili 10 milijuna funti, što su u Unitedu glatko odbili. I kada su svi pomislili da od transfera neće biti ništa, Real je pristao na iznos koji je zatražio Unitedov menadžer Alex Ferguson. Vidić je za crvene vragove odigrao 164 utakmice i postigao 14 pogodaka.

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
21:02 14.11.2011.

ovi sigurno nisu normalni. Vidic je vec dugo slaba karika u MU i slaba karika u Srbijanskoj reprezentaciji. Murinjo mora da zna da odlazi pa oce da nakupuje bezvezne igrace. Drugoga objasnjenja nema.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:22 14.11.2011.

Ovo je vjerojatno priprema za odlazak i samim tim napuhavanje cijene al u Real sigurno ne. Mourinho ne kupuje stare i spore igrače koliko god \"veliki\" bili. Jednostavno mu se nit na koji način ne bi uklapal, pogotovo uz takvu cijenu, no dobro....morti nas \"Murina\" opet iznenadi !!!

SE
serđo
22:06 14.11.2011.

pa ovaj vidić uopće ne liči na cigana, zato je i napravio takvu karijeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije