Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MOURINHO

Nemamo osobnosti! Prava, velika momčad drugim golom bi 'ubila' utakmicu

Jose Mourinho, Chelsea (1)
Reuters/Pixsell
12.02.2014.
u 13:41

- Na terenu je 60 minuta postojala samo jedna momčad, a to smo bili mi. Međutim, mi nismo mogli završili posao, posebno u prvih 15 minuta nastavka - rekao je Mourinho.

Chelsea je u 26. kolu Premiershipa na gostovanju kod West Bromwich Albiona odigrao 1:1, iako su vodili do 87. minute. Plavi su poveli golovm Ivanovića u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, a bod domaćinu donio je Victor Anichebe u 87. minuti.

Trener Chelseaja Jose Mourinho nije bio previše sretan jer smatra kako je njegova momčad ispustila dva vrijedna boda u borbi za naslov.

- Na terenu je 60 minuta postojala samo jedna momčad, a to smo bili mi. Međutim, mi nismo mogli završili posao, posebno u prvih 15 minuta nastavka. Prava, velika momčad bi zabila drugi gol i 'ubila' utakmicu. U drugom dijelu domaćini su se otvorili i ostavili nam prostor, ali mi to nismo iskoristili - rekao je Mourinho, koji je dodao kako njegova momčad nije trebala dopustiti protivniku da zabije gol.

- Nismo trebali dopustiti takav pritisak WBA-u u zadnjih 20 minuta. Nama je jednostavno nedostajalo malo više osobnosti. Na kraju, mogli smo pobijediti 1:0, ali završilo je remijem, pa imamo jedan bod više nego dan ranije - dodao je Portugalac.

Chelsea nakon 26. kola ima 57 bodova, međutim priliku da ga maknu s vrha Premiershipa danas imaju Arsenal te Manchester City.

>> WBA šokirao Chelsea i Mourinha u 87. minuti, poraz Hulla

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije