Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
polufinale od 18 sati

Uoči dvoboja s braniteljicama naslova: Večeras ćemo svi slaviti, i ovdje i u Hrvatskoj

18.12.2020.
u 11:22

– Francuska je godinama u vrhu svjetskog rukometa, sve njezine igračice igraju u jakim klubovima i njima je igranje u polufinalu, za razliku od nas, nešto normalno – kaže Paula Posavec

Među hrvatskim igračicama nema nervoze, nema pritiska. Sve jedva čekaju današnji sraz s Francuskom.

– Ulazak u polufinale neopisiv je osjećaj. Nitko nije ni sanjao da će se takvo što dogoditi – rekla je Stela Posavec, a njezina sestra blizanka Paula dodala je:

– Francuska je godinama u vrhu svjetskog rukometa, sve njezine igračice igraju u jakim klubovima i njima je igranje u polufinalu, a razliku od nas, nešto normalno. Ali, to nas ne zabrinjava, idemo hrabro dalje.

Katarina Ježić, kapetanica Hrvatske, istaknula je:

– Naše suparnice dobro su pokrivene na svim pozicijama. Uostalom, one brane europski naslov. Mi ćemo igrati kao dosad, bacat ćemo se za svakom loptom, igrati punim srcem i vjerujem da će to biti dovoljno.

Atmosfera je sjajna, još od priprema u Poreču – rekla je Katarina i dodala: – Vjerujem da ćemo večeras svi zajedno slaviti, mi ovdje i naši navijači diljem Hrvatske – zaključila je Ježić. 

Komentara 2

ER
EroK
16:52 18.12.2020.

kolivolititu, ne, slavit ćemo tvoje uspehe i uspehe tvojih! Kome smeta, neka pati, ... ostatak se zna!

Avatar KiM
KiM
16:25 18.12.2020.

Kaj slavimo? Poraz???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije