Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni nogomet

Nema ludovanja za Novu godinu, Englezi i Španjolci bez odmora

Jamie Vardy
Foto: Reuters/Pixsell
01.01.2016.
u 12:15

Ivan Rakitić, Messi, Neymar, Suarez i društvo valjda će razbistriti glave od novogodišnjeg slavlja jer tog drugog siječnja igraju protiv Espanyola.

Španjolci su jučerašnjom utakmicom Villarreala i Valencije zaključili su svoje posljednje kolo u 2015. godini. No, odmor od nogometa neće dugo trajati.

Već sutra igra se englesko kolo, među ostalim donosi sraz West Hama naših Slavena Bilića i Nikole Jurčevića s Liverpoolom Dejana Lovrena. West Ham dosad nije izgubio utakmicu protiv pet najjačih engleskih klubova.

Na posao će drugog dana Nove godine i dio Španjolaca. Ivan Rakitić, Messi, Neymar, Suarez i društvo valjda će razbistriti glave od novogodišnjeg slavlja jer tog drugog siječnja igraju protiv Espanyola. Srećom, ne moraju daleko putovati.

Uoči zimskog prijelaznog roka ponuda vrhunskih napadača vrlo je skromna pa u Chelseaju razmišljaju o razmjeni, odnosno nude Atletico Madridu njihova bivšeg igrača Diega Costu za Kolumbijca Jacksona Martineza. Velike su šanse da se ta razmjena dogodi jer se Jackson Martinez nije snašao u Atleticu, u koji je došao ovog ljeta iz Porta za 34 milijuna eura. S druge strane, Diego Costa ostavio je veliki trag u Atletico Madridu. Iako je trener Manchester Uniteda Louis van Gaal potrošio oko 300 milijuna eura na igračka pojačanja otkad je stigao prije godinu i pol dana, vodstvo Uniteda spremno je još posegnuti u klupsku kasu, odnosno potrošiti 45 milijuna eura kako bi u zimskom prijelaznom roku doveli veznjaka Lazija Felipea Andersona.

Ako se nekoj poziciji u Real Madridu stalno vode ratovi, onda je to vratarska. Tijekom cijelog ljetnog prijelaznog roka trajala je sapunica oko Davida de Gee koji je trebao prijeći iz Manchester Uniteda na Bernabeu. No dokumentacija je zakasnila koju minutu i sve je propalo. Sad se pak Realu nudi Belgijac Thibaut Courtois jer nije zadovoljan situacijom u Chelseaju. Možda je i moguće jer navodno bi Guardiola, dođe li u City, rado uzeo Realova Navasa. Iako, Real ima moralnu obvezu prema Davidu de Gei.

>>Messi je u Barceloni završio zbog jedne naranče, a danas zarađuje milijun kuna dnevno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije