Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna ruska tenisačica

Nekoć seks simbol teniskog svijeta. Na terenima je više nema, no ponude za brak još stižu

Najuspješnije svjetske tenisa?ice okupile se na prestižnom doga?aju Queens of Tennis
Foto: John Nacion/PRESS ASSOCIATION
1/6
10.07.2023.
u 14:41

Ovih dana svoje mjesto pod sunce pronašla je na talijanskom jezeru Como, a obožavatelji ju u komentarima mole da se uda za njih. Marija Šarapova uživa u glamuroznoj mirovini s 300 milijuna eura u džepu

Do sredine prošloga desetljeća bila je na samom vrhu svjetskog tenisa i osvojila pet Grand Slam turnira, pri tome sva četiri velika turnira. Prije više od tri godine Marija Šarapova (36), koju su neki smatrali i odlučila je povući se s teniskih terena i promijeniti svoju svakodnevicu.

Godinama je smatrana seks simbolom i najljepšom tenisačicom na svijetu, a nakon što je karijeru završila, nije se odrekla glamuroznoga život, piše The Sun.

VEZANI ČLANCI:

Tako je ovih dana svoje mjesto pod sunce pronašla na talijanskom jezeru Como, sjeverno od Milana i nedaleko od granice sa Švicarskom. Fotografije s putovanja objavljuje na društvenim mrežama, a jedan pratitelj zamolio ju je da se uda za njega.

Prirodno plavokosa, odlučila se na promjenu imidža i postala brineta, a entuzijazam njenih vjernih obožavatelja nije nimalo popustio usprkos tome što ju više ne gledaju na najvećim svjetskim teniskim pozornicama.

Šarapova je prije godinu dana rodila sina i uživa u mirovini s 30 milijuna eura. Zarađuje i od sponzorskih ugovora s Nikeom, Evianom, Porscheom, TAG Heuerom od kojih je zaradila dodatnih 270 milijuna eura.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Komentara 5

DU
Deleted user
18:13 10.07.2023.

Najlepše su Albanke, prepoznala je to vascela Srbija zato tamo kupujemo mlade

DU
Deleted user
17:28 10.07.2023.

Anna Kournikova? Sex simbol 90-ih.

Avatar Trgovac
Trgovac
15:20 10.07.2023.

Udarila je u zid nema šta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije