Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTIJA ŠIBICA

Nekadašnji stoperi na suprotnoj strani, Promotionplay 'lovi' treći naslov

Kutija šibica
Sanjin Strukic/Pixsell
28.12.2014.
u 08:51

U finalu kutije šibica promotionplay i big bang (19 sati)

U finalu 44. malonogometnog turnira Kutija šibica igrat će Promotionplay i Big Bang team. Iskustvo će biti na strani Promotionplaya koji je već dvaput osvajao ovaj turnir, 2010. i 2012. godine. Ukoliko osvoji treći put onda će po broju naslova dostići Uspinjaču i Riva grupu. Svoj treći pojedinačni naslov čekaju Baričević, Štrok, Ješe, Jakirović, Franja. M. Bisaku, Čuić i Purgar. Pomaže im i Igor Bišćan, kojem bi to bio prvi naslov.

Švigir u dva finala

Na drugoj strani samo je jedan član Big Bang teama osvajao Kutiju šibica I to ne jednom već šest puta. Riječ je o Mariju Švigiru koji je osvajao naslove sa Vero-Tinusom (dvaput), Unimagom, Riva Grupom (dvaput) i Nacionalom. Mario bi danas trebao braniti u dva finala. U 17 sati bi trebao braniti finale veterana, a sat kasnije finale glavnog turnira.

AC Malešnica pružila je sjajan otpor Promotionplayu. Vodili su do tri minute prije kraja kada je topovskim udarcem izjednačio Ivan Kovačec. Sjajno je za dečke iz Malešnice odigrao Matej Horvat, reprezentativac Hrvatske u futsalu. U lutriji sedmeraca Baričević je obranio prva dva sedmerca i Promotionplay je otišao u finale.

- Dečki iz Malešnice pružili su zaista čvrst otpor. Morali smo se jako potruditi da izjednačimo. Bili smo bolji cijelu utakmicu, više smo napadali. Stvorili smo velik broj prilika, ali je njihov vratar bio sa stotinu ruku - rekao je Ivan Kovačec koji igra veliki nogomet za austrijski Altach.

U drugom polufinalu, uz ponovno jaku podršku sa tribina, Big Bang team pobijedio je Pizzeriju Stari Zagreb-Borongaj-Lugovi sa 4:2. Bio je to susret dvaju kvartovskih ekipa, jedna iz Borongaja, druga iz Dubrave.

Povratak kvartovskih ekipa

- Jedva čekam finale sa mojim nekadašnjim suigračem iz kadetskih, juniorskih i seniorskih dana Zagreba. Bili smo dobar stoperski par - rekao je Mario Dodić, igrač Big Banga.

Današnji program - 17 sati: Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj Lugovi - AC Maslešnica; 18 sati: Pulpit Gladne oči - Auto klub Siget; 19 sati: Promotionlay - Big Bang.

>> Niz iznenađenja na Kutiji! Bišćan pomaže za treći naslov, 'Ptica' odletio

Komentara 5

PA
Pajohd1
10:59 28.12.2014.

Kakve kvartovske ekipe? Pa to je nestalo još prije 10g. Niti jedna od ovih ekipa nije kvartovska, a ponajmanje pizzeria. Npr. Boić je s Trnja, Vrbat s Borongaja, Talijanac iz Trnave, Krajačić isto negdje s zapada grada, Šumić-Dubec, Gatarić-Sesvete.... Kod Big Banga: Rako je s Ravnica, Šviga iz Sesveta, Bartoluci s zapada grada, Mikulić Trnava. Vama članak o Kutiji Šibica kao da piše Nino Raspudić.

VE
vergilije22
12:44 28.12.2014.

HNS mafijo van iz nogometa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije