Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovci
Povratak na članak

Nekadašnji nogometni prvoligaš prodaje se na Njuškalu

Oglas je objavio vinkovački nezavisni gradski vijećnik Damir Jakšić koji je uz svoj oglas stavio i napomenu kako je za sve dodatne informacije potrebno zvati Gradsko poglavarstvo Vinkovci. Istaknuta je i cijena potencijalnim kupcima od 6,5 milijuna kuna ili 874.041 euro

Komentari 3

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
11:34 07.01.2020.

Gabi Zaoka?

VL
KR
kremenko
06:44 07.01.2020.

Gdje su bogati ljudi iz Vinkovaca ?

VL
Avatar navijač
navijač
21:35 06.01.2020.

Daj bože da se nađe kupac , pa da Cibalia postane uspješan klub , jer samo kao privatni klub može opstati. Isti scenario čeka sve ostale klubove u HR. kad - tad. Jer dok je gradsko , znači da jea je svačije kad treba uzeti a ničije kad treba uložiti, stara priča iz bivšeg političkog sustava zbog koje su i propala sva državna poduzeća. A tko je pokrao i upropastio Cibaliu zna svatko u Vinkovcima , sigurno da nije baba Manda sa tržnice, nego onaj tko drži sve konce u županiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.