Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POSAO

Nekadašnji miljenik Torcide pred potpisom za novi klub, tamo će imati posebnu ulogu

Mijo Caktaš i Vinko Petković novi su igrači NK Osijeka
Davor Javorovic/PIXSELL
06.02.2024.
u 14:57

Nakon što je prije nekoliko dana raskinuo ugovor s Osijekom, već je našao novu destinaciju na kojoj će zabijati golove

U sezoni 18/19 bio je najbolji strijelac HNL-a. No, Mijo Caktaš iz Hajduka je otišao na sporedni izlaz u ljeto 2021. Nakon kratke avanture u Saudijskoj Arabiji, vratio se prije dvije godine u Osijek.

A sada je slobodan igrač. No, čini se, ne zadugo. Traže Caktaša Turci, i to tamošnji prvoligaš Sivasspor. S njime je, prema navodima tamošnjih novinara, već sve dogovoreno.

Caktaša na stolu čeka ugovor na sezonu i pol, po saznanju turskog novinara Nazima Türkmasa. Do ljeta 2025. godine trebao bi 31-godišnjak igrati za Sivasspor. Ove sezone je za Osijek nastupio u 22 susreta u kojima je zabio devet pogodaka.

Sivasspor je ovoga trenutka na sredini ljestvice turskog prvenstva. Zauzimaju 10. mjesto, a samo ih šest bodova dijeli od mjesta koje vodi u Europu. Dakle, Caktaš je svakako doveden s ciljem da pojača konkurenciju u ofenzivi, ne bi li klubu pomogao da osigura europski plasman.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
15:08 06.02.2024.

Šteta. Caktaš je dobar igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije