Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEZAVIDNOJ POZICIJI
Povratak na članak

Nekad obećavajući mladi igrač; Brekalova karijera opet ide nizbrdo. Spas može pronaći u Dinamu

Njegovi vršnjaci napredovali su do statusa neizostavnih članova Dalićeve momčadi; Sosa, Ivanušec, Majer i Erlić, a u posljednjim akcijama u kadru je bio i Moro. Nema sumnje da Brekalo po svojoj kvaliteti također spada u odabrano društvo reprezentativaca, ali za povratak u to društvo treba mu doista čudo.

Komentari 4

VI
vital
08:15 27.12.2023.

Brekalo da je pametan pristao bi na pola plaće koju sada ima u Fiorentini i vratio se u Dinamo te si tako spasio karijeru jer u Dinamu bi igrao i vratio se u repku!

VL
Avatar Castro
Castro
08:35 27.12.2023.

I ja mislim da bi mu to bio pametan potez da se vrati u Dinamo a i Dinamo bi sigurno imao dobro pojacanje... sad je samo pitanje financija, kakvi su uvjeti i ugovori. Zasto ne, kada pogledamo trenutne igrace koji su u klubu, Brekalo je sigurno bolji od pola njih, ima i prilicno jakih tekmi iza sebe i njegov doprinos bi sigurno bio dobar.

VL
UV
Uvjekprotiv
09:47 27.12.2023.

Uzeti njega i Špikića poslati u Dragovoljac!

VL
PO
Poletarac101
09:08 27.12.2023.

Ni badave, kaj dalje od Dinama to bolje🙌

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.