Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJEŠAJU SE U POSAO
Povratak na članak

Nedopustivo je da menadžeri napadaju izbornika Dalića! HNS ga je trebao zaštititi

A za to što neki pokušavaju gurati nos u Dalićev posao veliki je krivac i HNS

Komentari 9

Avatar prahrvat
prahrvat
08:11 07.06.2018.

Dobar članak. Ovako se piše, nema tu intuitivnih prosudbi, nego strogo argumentirano s posve jasnim podacima. Bravo!

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
08:14 07.06.2018.

a dok je mamić vršio pritisak na izbornike? recimo dok je vikao da sammir mora igrati da je on space shuttle, hrvatski najbolji igrač nakon modrića i da je materijal za real ?

VL
PR
prajdali100
08:34 07.06.2018.

Daliću samo radi svoj posao.Ne obaziri se na lešinare .

VL
KA
kapunjohan
08:43 07.06.2018.

Mnogi menedžeri imaju svoje velike interese i zato ih ne treba uopće uzimati kao objekltivne stručnjake. Isto tako mnogi navijači imaju svoje favorite ali svi oni ne snose nikakvu odgovornost za rezultat reprezentacije. Dalić je preuzeo odgovornost i sigurno je njegov najveći interes dobar uspjeh reprezentacije, interes je iskren i odgovoran a dali je sve najbolje posložio vidjet će mo a do tada dajte ljudima mir da odrade posao.

VL
SI
Sirmen80
08:50 07.06.2018.

Dok takvi lešinari kmečiju radi financijskih interesa sve više vjerujemo u Dalićev uspjeh.

VL
TT
TTjac
09:51 07.06.2018.

Pa to nije ništa novo. Reprezentacija služi kao putujuća prodajna izložba. Trgovci ljudima ili finije manageri tu imaju korist, a mi navijači gubimo živce i trpimo poraze. Tarzan je oduvijek bio totalni idiot, a s vremenom to više ne može prikrivati. Nogomet se ne igra zbog navijača, već transfera.

VL
SO
sohnahoakasaa
14:43 07.06.2018.

Kaj ste svi pametni čudo jedno. Vikao je vaš maminjo na sve i svakoga, bojali su se poltroni i kukavice. One koje je koristio da se dočepa Dinama danas su mu došli glave. Ovi prvi kad su digli glave i i glas sjeklo se i rašpalo. Svi u ovoj zemlji imaju pravo na svoje mišljenje jer 'znaju' svi o svemu sve, pa nam je i zemlja tak uspješna. Tamo gdje se zna tko je tata a tko mama (tata.mata od zanata) tamo gdje se poštuju pravila 'igre' i života - tamo ima uspjeha. Dalić je Izbornik Nacionalne Vrste, naših dragih Vatrenih i tako treba svatko od dobronamjernih gledati na 'stvar'. Ova i sve slične izjave govore o trkeljašima a ne o pristojnim i pametnim ljudima. Najpametni je uvijek onaj koji zna kad pričati, kad šutjeti a kad i koga poštivati i uvažavati. Primitivci i provincijalci se s razlogom nose te titule.

VL
DU
Deleted user
09:52 07.06.2018.

Vida je trebao kuci umjesto Mitrovic , a naravno da Mitrovic u duelu sa Carom nema sta da trazi , brojke pisu sve !

VL
BL
blokiran
08:44 07.06.2018.

ajmo sad malo prat HNS zbog neke nebitne izjave tamo nekog "menadžera" glupost!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.