Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano

Nećete vjerovati tko je Mourinhu najbolji igrač kojeg je trenirao

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
10.09.2017.
u 12:28

- Nemanja Matić! Ne mogu reći da sam trenirao boljeg igrača u svojoj karijeri - ispalio je Portugalac

Slavni Jose Mourinho kao trener u nogometu je osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti. Dvaput je bio prvak Europe, a osam puta je osvajao nacionalna prvenstva Portugala, Italije, Španjolske i Engleske. A čini se kako bi se niz trofeja mogao nastaviti i ove sezone jer sastavio je odličnu momčad u Manchester Unitedu.

I baš zato kada on za nekog kaže da je najbolji to ima posebnu težinu.

- Nemanja Matić! Ne mogu reći da sam trenirao boljeg igrača u svojoj karijeri - ispalio je Portugalac za Sunday Times.

Neosporno je kako je srpski reprezentativac vrhunski igrač koji iza sebe ima jedan osvojen naslov s Benficom te dva s Chelseajem, ali nismo sigurni da baš stane u istu rečenicu s jednim Cristianom Ronaldom, Sergiom Ramosom, Frankom Lapardom ili Didierom Drogbom koje je Portugalac također trenirao.

Mourinho je Matića ove sezone doveo na Old Trafford za 45 milijuna eura, a uvijek se rado sjeti jedne zgode dok su boravili u Londonu.

- On i ja imamo nešto što ćemo zauvijek pamtiti. Tijekom jedne utakmice sa Southamptonom ubacio sam ga u igru u drugom poluvremenu, a već oko 75. minute povukao sam ga s igrališta. Mediji su željeli priču, tražili su našu krv... Nemanja je bio vrlo tužan. Bio sam i ja tužan, jer takve stvari nisu lijepe, a ja sam za njima posegao samo dvaput u karijeri. Međutim, sutradan je Matić došao kod mene i rekao: 'Nisam sretan, ali to je moja krivica. Nisam sretan zbog onoga što ste mi učinili, ali sam sam kriv zbog načina na koji sam igrao, i potpuno razumijem izmjenu. Idemo dalje' - prisjetio se Mourinho zgode zbog koje iznimno cijeni Matića.

 

Komentara 35

ZW
zweistein
13:33 10.09.2017.

počeo se i mourinho zajeba.a.i sa serbima!!!!

PP
pp
16:08 10.09.2017.

A kako je Vučićeva punica danas?

KA
kajinx
14:38 10.09.2017.

Dajte malo o Ɖokiću ili njegovoj ženi ili kevi Nede Ukraden, bilo šta samo da je srpsko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije