Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNICI ZABORAVILI REĆI
Povratak na članak

Nećemo izbaciti CSKA iz Lige prvaka

Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da će moskovski CSKA igrati u osmini finala Lige prvaka, bez obzira na dvojicu igrača palih na doping-testu.

Komentari 2

OB
-obrisani-
14:25 09.12.2009.

Jeb** ti UEFU! Pa da li su oni normalni! Ruse bi diskfalificirali! Da bi prosao jos jedan njemacki klub! Sto ne diskfalificiraju Francuze za namjerno igranje ruke! Ovo je samo primjer koliko je sve to pokvareno i kako nema cistog sportskog duha a nikada ga nije ni bilo u nogometu. Sve su to prevare i manipulacije! Previse je tu novca da bi ostao sportski duh cist!

VL
Avatar marquis
marquis
11:00 09.12.2009.

Ako ih Platini izbaci ili kazni na neki nepravedan način (propusti ipak moraju biti kažnjeni, ali i novci su ovdje dovoljni, mislim da bi 10.000 - 15.000€ bilo zadovoljavajuće), tada treba poslati sve u tri lijepe PM jer sve više se nepoštena birokracija uvlači u nešto što bi trebalo biti uzvišeno i plemenito, dakle sport. Što je s Hanryem, Michel? Svoje ne damo, a tuđe poserimo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.