Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je s igrom Hajduka i tko će biti prvak?
Povratak na članak

'Ne znam uopće tko vodi Hajduk, samo skaču na suce. Na treningu vježbaju grimase i provokacije?'

- Hajduk nema igru, to govorimo još od kraja Valdasove ere. Nema izrađenih prekida, igraju neviđeno sporo, to je sve neko bubanje prema naprijed bez ikakvog smisla. Neloše je to sažeo Marko Livaja, kada je kazao kako mu je dosta geometrije i crtanja, govori Ivan Pudar, koji uz Nikicu Cukrova i Tomu Ercega za Večernji analizira zašto Hajduk nema igru i može li postati prvak Hrvatske.

Komentari 4

NI
niko63
12:29 27.02.2024.

Napokon je netko iz Hajduka smogao snage reći pravu istinu.

VL
ID
Ivo_didin
12:45 27.02.2024.

Uzalud vam trud svirači, u Hajduku kolo vode trube! Sada će im zbog njihove iskrenosti poništiti godišnje karte za Poljud..

VL
BL
blekpanther
14:03 27.02.2024.

Uz malo hrabriju Rijeku ni Dinamo a Hajduk pogotovo nemaju nikakvu šansu, ali izgleda Sopića je uhvatila panika i počeo glavinjati u taktici umjesto da jednostavno kaže dečki iziđete i igrajte nogomet! Jer u usporedbi igri oni su daleko ispred.d. A to bi mogao iskoristit Dinamo a Hajduk može jedino ako se Kustić i Marić udruže i pomogne politika!

VL
BL
blekpanther
17:41 27.02.2024.

Ako ovako zbore veterani Hajduka šta će reći prosječni promatrači Hajdukove igre! Ivić Mladinić Luštica Nadoveza se okreću u grobu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.