Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANDERSON SILVA

'Ne želim stati, svakog se dana osjećam sve bolje i brzo ću se vratiti'

Anderson Silva
Screenshot Youtube
14.01.2014.
u 15:30

- Uočio sam pogreške. Da biste uputili dobar kick morate mu odvratiti pažnju udarcima u lice. Nažalost to nisam učinio, a kick je bio toliko jak da mu je poremetio ravnotežu - rekao je Anderson.

Odmah po završetku meča s Chrisom Weidmanom i teškog loma noge počela su nagađanja je li to kraj karijere Andersona Silve.

I dok drugi nagađaju bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji ne sumnja u svoj povratak. Uvjeren je da će jednog dana ponovo biti u oktagonu. Dok traje oporavak razmišlja o onom što se dogodili 28. prosinca u Las Vegasu na UFC 168.

- Ako obratite pozornost na taj trenutak, na neke tehničke detalje, vidjet ćete da je njegovo blokiranje bilo instinktivno. Nije to bilo nešto što je vježbao i za što se spremao. To se dogodilo slučajno i prilično sam uvjeren da bih na kraju ja došao do pobjede.

Silva je dobro proučio meč s Weidmanom te je svjestan nekih svojih pogrešaka tijekom borbe.

- Uočio sam pogreške. Da biste uputili dobar kick morate mu odvratiti pažnju udarcima u lice. Nažalost to nisam učinio, a kick je bio toliko jak da mu je poremetio ravnotežu.

Priznati će da su odmah nakon loma noge krenule crne misli.

- Pomislio sam da je to možda kraj. Razmišljao sam hoću li uopće moći hodati. Toga sam se najviše bojao. U trenutku kad sam uputio taj kick čuo sam kako kost puca i osjetio nevjerojatnu bol. Mnoge vam stvari u tom trenutku prolaze kroz glavu.

Sada jedino razmišlja o opravku i želji da se ponovo vrati borbama.

- Mislim da mogu još dosta toga učiniti i pokazati. Ne želim stati. Svakog se dana osjećam sve bolje i brzo ću se vratiti - izjavio je Silva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije