Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Navijaj i grickaj Kviki, odvezi novu Vespu ili pokupi plejku!

Navijaj i grickaj Kviki, odvezi novu Vespu ili pokupi plejku!
Foto: Promo
1/5
05.06.2015.
u 11:12

Stiže Svjetsko, ali ne brini - Kviki igra za tvoj tim! Pomaže ti u navijanju i još te bogato nagrađuje novom Vespom, Playstationima, mobitelima, poklon paketima…

Još koji tjedan i sjedit ćemo, pardon, skakat ćemo ispred TV-a prateći prijenos Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Prvi važan okršaj za našu reprezentaciju čeka nas 16. lipnja protiv Nigerije, u točno 21:00. To već sigurno znate, ali svejedno podsjećamo jer se treba na vrijeme pripremiti!

Osvojite Vespu i Playstation

Kako? Uz pivo, naravno, trebat će vam i dovoljna količina Kviki grickalica. A ovaj put imate i dodatnu motivaciju jer je Kviki odlučio počastiti. Možete osvojiti Vespu primaveru 50R, tri Playstationa 4 Pro, Samsung mobitele i odlične poklon pakete…

Kako sudjelovati

Svratite u Konzum ili Tommy po opskrbu Kviki grickalicama do 30. lipnja. Potrošite 30 kuna na omiljene perece, štapiće, gric, ribice… i sačuvajte račun. Broj računa, s osobnim podacima, pošaljite SMS-om ili prijavite putem web stranice. Nakon toga vam preostaje samo grickati Kviki, pratiti tekme, ne grickati živce i čekati izvlačenje sretnih dobitnika 6. srpnja 2018. godine.

Foto: Promo

Dva nova Kviki okusa ulaze na teren

Već smo rekli, Kviki igra za vaš tim, a uz poznatu ekipu, stižu i dva nova pojačanja. Prvi je Kviki gric Pikant za sve koji se vole ljutiti, pardon, volite ljuto. Drugo pojačanje je šampion hrskavosti, jedan jedini i neponovljivi Kviki navijački mix! On stiže u kombinaciji hrskavih pereca i drugih oblika grickalica, idealan za veće navijačko društvo.

Kako vam zvuči sve navedeno? Hrskavo dobro? Odlično! Onda ne vam ne preostaje ništa drugo nego pripremiti sve (tekuće i hrskave) rekvizite na vrijeme i hrabro bodriti našu reprezentaciju.

Pogledajte detalje Kviki nagradne igre i prijavite se na vrijeme, a sretnici će odvesti novu Vespu ili zaigrati novi playstation. Sretno!

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije