Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije omela igrača

Navijačica kod svakog kornera pokazivala grudi i postala hit!

navijačica
Foto: Screenshot
1/2
15.08.2015.
u 18:42

Snimka otkriva i to da nije uspjela omesti igrača svoje momčadi koji je potpuno hladan i bez da ju je pogledao izveo korner.

Nogometaši Sparte pobijedili su jučer Mladu Boleslav sa 4:2 u 4. kolu češkog prvenstva, a imali su odličnu podršku u gostima. Među mnogobrojnim navijačima bila je i jedna navijačica koja je dobila mjesto blizu terena i dobro ga je iskoristila. Naime, svaki puta kada je bio korner, ona je pokazala grudi.

Pred kraj utakmice uhvatila ju je i kamera pa je preko noći postala popularna jer je sada hit na društvenim mrežama. No, snimka otkriva i to da nije uspjela omesti igrača svoje momčadi koji je potpuno hladan i bez da ju je pogledao izveo korner.

Svaka mu čast na tome, malo je onih koji bi ostali usredotočeni na nogometnu loptu u tim trenucima.

>>Larissa Riquelme dobila je dostojnu nasljednicu

Komentara 12

OL
olrajt
19:20 15.08.2015.

...pa što niste pokazali sve kornere!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
02:17 16.08.2015.

di je sad stevanović da prijavi neprimjereno ponašanje

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:21 16.08.2015.

kak smo mi takve zvali? Daska?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije