Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SVIĐA MU SE

Navijači željeli učiniti lijepu gestu za Gvardiola, ali je Guardiola to odbio?!

Premier League - Sheffield United v Manchester City
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/4
04.10.2023.
u 12:38

Navijači Leipziga, željeli su Gvardiolu, kao Konradu Laimeru protekli vikend, koji sada igra za Bayern, uručiti brončanog bika i pozvati publiku na pljesak. No, sve je stopirao trener Cityja Pep Guardiola koji ne želi tu ceremoniju nego želi da se Gvardiol koncentrira samo na utakmicu.

U moru večerašnjih dobrih susreta u Ligi prvaka derbi dana ipak je onaj između Leipziga i Manchester Cityja (21 sat, HRT 2). Građani dolaze u goste u Njemačku u drugom kolu grupne faze elitnog natjecanja. Bit će to okršaj koji će posebnu pozornost skrenuti na hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola. 

Naime, on će se sučeliti s bivšim klubom jer početkom kolovoza za 90 milijuna eura otišao je u engleski klub. Postao je tako najskuplji branič u povijesti i najveći transfer Leipziga u povijesti. Navijači domaće momčadi uoči utakmice željeli su pripremiti iznenađenje za Gvardiola i na prigodan se način oprostiti od njega.

Naime, željeli su Gvardiolu, kao Konradu Laimeru protekli vikend, koji sada igra za Bayern, uručiti brončanog bika i pozvati publiku na pljesak. No, sve je stopirao trener Cityja Pep Guardiola koji ne želi tu ceremoniju nego želi da se Gvardiol koncentrira samo na utakmicu.

- Joško nije imao nikakvih problema na prilagodbu u Cityju, to me uopće ne čudi. On je kvalitetan igrač, i više nego sposoban za učenje od jednog od najboljih trenera na svijetu. Ide mu vrlo dobro. Njegova je uloga specifična. Očekujem da će igrati protiv nas, radujemo se što ćemo ga vidjeti - rekao je trener Leipziga Marco Rose.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije