Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U JUVENTUSU

Navijači upali na trening Mandžukića i suigrača: Buffon smirio situaciju

Gianluigi Buffon Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.04.2018.
u 21:16

- Važno nam je da ste uz nas. U pravu ste što ste ovdje. Ako je do ovog došlo, znamo da smo napravili nešto pogrešno - rekao je Buffon

Najvatreniji navijači Juventusa prekinuli su trening momčadi u srijedu jer su tražili odgovor zašto ih igrači nisu pozdravili nakon domaćeg poraza 1:0 od Napolija.

Igrači su pozdravili protivničke igrače, no ne i navijače, što je potonjima jako zasmetalo.

Gianluigi Buffon Juventus
1/16

Odgovor im je na treningu ponudio Gianluigi Buffon.

- Važno nam je da ste uz nas. U pravu ste što ste ovdje. Ako je do ovog došlo, znamo da smo napravili nešto pogrešno. Nismo vas otišli pozdraviti jer smo zaboravili kako smo bili previše ljutiti i razočarani - rekao je Buffon. 

Do kraja Serie A ostala su četiri kola uoči kojih Juventus ima bod prednosti ispred Napolija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije