Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠVEDSKOJ

Navijači uletjeli u teren i doveli opstanak pod upitnik

Sergije Krešić
Foto: Miranda Cikotić
1/2
10.11.2009.
u 11:20

Djurgarden je 11. puta prvak Švedske, a ove sezone su tek kroz dodatne kvalifikacije osigurali opstanak u ligi. Nakon poraza 0:2 u prvoj utakmici protiv Assyriska, uspjeli su u drugoj pobijediti 3:0 i osigurati opstanak.

Ipak, on dolazi pod upitnik zbog događaja koji su se zbili nakon utakmice. Navijači Djurgardena uletjeli su na teren kako bi proslavili opstanak. U tome su pretjerali, a problem je nastao kada su napali igrače Assyriska.

Policija istražuje slučaj, ali nisu još uvijek uspjeli pronaći napadače. Klubu prijeti kazna do 500 tisuća švedskih kruna, ali ako se pokaže da je bio ugrožen netko od službenog osoblja ili igrača, klubu prijeti i gubitak utakmice za zelenim stolom te ispadanje u niži rang.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije