Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRESCIA

Navijači u Italiji jurili predsjednika kultnog kluba po stadionu. Pobjegao je na sigurno mjesto

CalcioMercato Twitter
19.03.2023.
u 11:51

Vrag je odnio šalu, napeto je u redovima bivšeg talijanskog prvoligaš, bijesni navijači traže odlazak Massima Cellina

Nakon poraza Brescije od Genoe 3:0, navijači ovog kluba su po stadionu tražili predsjednika Massima Cellinu kako bi se obračunali s njim i na taj način ga otjerali iz kluba. Kako pišu mediji u Italiji, popularna Curva Nord nešto prije isteka spomenute utakmice napustila je stadion, a stotine bijesnih navijača okupilo se na trgu iza tribine i pjevali su uvredljive pjesme za prvog čovjeka kluba.

Neki su, navodi se, otišli i korak dalje te su ga počeli tražiti po stadionu Mario Rigamonti, a zbog svega se Cellino sakrio u svlačionicu i iz nje nije izlazio dok se situacija nije smirila.

- Stvorena je atmosfera terora. Nema potrebe da me napadate verbalno ili fizički kao što se dogodilo prije nekoliko dana, a probleme ću otkloniti što je prije moguće - rekao je predsjednik kluba u veljači, ali nije napustio klub do danas.

Brescia se trenutno nalazi na posljednjem 20. mjestu ljestvice talijanske Serie B s 28 osvojenih bodova, pet manje od Perugie koja je 15. i prva iznad zone ispadanja.

U sljedećem kolu igraju u gostima kod Ascolija, au dosadašnjem dijelu sezone ostvarili su samo šest pobjeda u 30 odigranih utakmica, 10 remija i čak 14 poraza.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
No1
13:30 19.03.2023.

Kaj znaci juriti nekoga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije