Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna uvertira

Navijači sa zabranama kamionom srušili ogradu i na silu ušli na stadion!

Al Ahly
Foto: Screenshot
1/2
07.12.2014.
u 12:04

Sigurnosni dužnosnici kazali su kako su ipak uspjeli izbaciti nepoželjne navijače sa stadiona, a kod njih su pronašli deset torbi punih pirotehnike i transparenata

Al Ahly pobijedio je Sewe Sport iz Obale Bjelokosti sa 1:0 i postao prva egipatska momčad koja je osvojila afrički Kup konfederacija. Jedini pogodak na utakmici postigao je Emad Meteb u sudačkoj nadoknadi.

A tom susretu prethodila je nevjerojatna uvertira. Naime, navijači domaćeg kluba koji imaju zabranu ulaska na stadion u Kairu kamionom su se zabili u sigurnosnu ogradu i na silu ušli na stadion.

Sigurnosni dužnosnici kazali su kako su ipak uspjeli izbaciti nepoželjne navijače sa stadiona, a kod njih su pronašli deset torbi punih pirotehnike i transparenata.

Inače, navijači Al Ahlyja iznimno su ratoborni i politički nastrojeni, a često se sukobljavaju s policijom izvan i na stadionu. Nakon velikih nereda 2012. godine država je odlučila stati na kraj huliganima pa su često utakmice zatvorene za javnost, a kada se one igraju pred publikom, onda velik broj navijača ima zabrane. 

Komentara 7

DU
Deleted user
13:47 07.12.2014.

taman su na istoj civilizacijskoj razini kao i ovdašnji - trebalo bi bbb i torcidu deportirati u središnju afriku, bilo bi dobro i nama i njima.

KL
kajima.lima.92
12:16 07.12.2014.

Cini mi se da ovaj tovar samo daje ideju nekim nasim navijackim skupinama kako na stadion dok, on sam nikad ni nije bio na tekmi.

JO
jozomali
12:40 07.12.2014.

eto izgleda da imaju i neki gori na cijelom svijetu? pohvalno....subkulturne organizacije diktiraju kako će nas percipirati vanka...a naši šute....i čekaju....jer su nesposobni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije