Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U BOLOGNI

Navijači Rijeke zaustavili zrakoplov i završili u pritvoru

Armada
Nel Pavletic/PIXSELL
09.12.2014.
u 23:50

- Kontaktirali smo naše konzulate u Trstu, Milanu i Rimu, podignut ćemo tužbu. Imamo najmanje pet tisuća eura dodatnih troškova - rekao je jedan od navijača.

Navijači Rijeke su na putu prema Sevilli iz Bologne završili u pritvoru jer su bili preglasni u zrakoplovu! Zvuči nevjerojatno, ali posada se žalila i policija je napravila svoj posao te je zrakoplov poletio sa sat i pol vremena zakašnjenja, piše Novi list.

- Kontaktirali smo naše konzulate u Trstu, Milanu i Rimu, podignut ćemo tužbu. Imamo najmanje pet tisuća eura dodatnih troškova. Prespavat ćemo u Bologni, a sutra zrakoplovom iz Pise idemo za Sevillu - poručio je Vladimir Gačeša, jedan od devet koji su završili na policiji.

Olakotna okolnost je što nitko nije bio u alkoholiziranom stanju, svima je izmjereno nula promila.

>> Navijači Feyenoorda gađali Riječane bocama i izazvali sukob

Komentara 4

Avatar jebb
jebb
08:59 10.12.2014.

Putovanja po cijeloj Evropi, i u radne i u neradne dane, uvijek problemi gdje god se pojave... Otkud tim ljudima novci? Ocito je da rijetki imaju stalan posao, ako su ikad u zivotu nesto korisno radili. A medijskog prostora im ne nedostaje, upravo ono sto oni zele, ono sto je postalo smisao njihovih zivota. What a life!

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
07:20 10.12.2014.

Pa to je potpuno normalno,posada je bila 100 % u pravu......

OD
otac_domovine
07:29 10.12.2014.

Sreća u nesreći je da ovi ... (ne smijem napisati tužnu istinu) nisu došli na genijalnu ideju da počnu skakati i derati se "ajmo cijeli stadion) pa da nisu "trajno prizemljili" zrakoplov. Nitko im nije objasnio pravila ponašanja u zraku. Bilo bi dobro da tuže Talijane pa da im uzmu i ono malo što ti primitivci imaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije