Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEGATIVNI KOMENTARI

Navijači razočarani dresovima Hrvatske: 'Najgori ikada, slijepac bi dizajnirao bolje, kvadratići odselili u Njemačku'

Osijek: Razočarani reprezentativci nakon izgubljene utakmice protiv Austrije rezultatom 3:0
Matija Habljak/PIXSELL
15.09.2022.
u 10:13

HNS je izbacio dvije nove garniture dresova vatrenih za predstojeći katarski Mundijal.

Hrvatski nogometni savez konačno je službeno objavio kako će izgledati dresovi reprezentacije na svjetskom prvenstvu Kataru. 

Nakon što se mjesecima nagađalo kako će 'kockice' biti raspoređene i kakvog će izgleda biti gostujuća varijanta, sada je sve otkriveno, a navijači nisu previše oduševljeni. 

- Crveno-bijeli sa kvadraticima kao da docarava trenutno demografsko stanje Hrvatske i iseljavanje, nestajanje... A gle, repka je sve. Nece igrati dresovi, vec Luka, Broz, Kova -

- Je li HDZ ukrao i kockice s dresova -

- Sa Nike-om treba definitivno prekinuti suradnju jer svaki novi dres im je sve lošiji. Bolje bi slijepac dizajnirao dresove. -

- Rijecima ne mogu opisati ljepotu ovih dresova, ali brojevima mogu 2/10 -

- Imali smo 4 milijuna izbornika, a sad imamo još toliko dizajnera. -

- Užas, pogotovo ovi kockasti - 

- Novi pričuvni dres nadahnut je hrvatskim noćnim životom..., manekeni Vida & co -

- Ne valja. Zasto se dozvoljava smanjivanje nasih kvadratića... - reakcije su na facebook stranici HNS-a. 

Povodom objave novih dresova, javio se i hrvatski kapetan Luka Modrić.

- Izuzetno sam ponosan što sam imao privilegiju najviše puta odjenuti predivni hrvatski dres te se veselim novoj garnituri koja slijedi prepoznatljivu tradiciju. Ta magična crveno-bijela polja čine hrvatski dres najprepoznatljivijim na svijetu, a novi dizajn podsjeća me malo na 1998. godinu i legendarnu momčad koja je inspirirala moju generaciju. Također, jako mi se sviđaju atraktivan dizajn i privlačne boje na pričuvnom dresu, siguran sam da će biti jako popularan među našim navijačima - izjavio je kapetan hrvatske reprezentacije za web stranice HNS-a

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Komentara 5

BU
buducadijaspora
21:49 15.09.2022.

Ne kužim do su ti komentari, meni je dres fenomenalan, najbolja dva do sad!!! Obadva su vrh to još nije bilo nikad! Jedini blizu su bili onaj glavni iz 1998, glavni iz 2018 i rezervni crni iz 2021, ovaj plavi je fantazija a crveni totalni dizajn, točka na i je slova po uzoru na glagoljicu to je onda tek vrh daje novu dimenziju, bas je hrvatski dres sad a ne Nike-ov svaka čast dizajnerima daj Bog da i rezultat bude dostojan!

Avatar D4nk0
D4nk0
21:54 16.09.2022.

Gostujući je odličan, a domaćemm fali kvadratića.

HR
hr76
14:52 16.09.2022.

Slažem se da hitno treba promijeniti dizajnera. A možda i dobavljača, jer očito više ne znaju što bi, pa nam onda plasiraju ovakve poluproizvode sa svojim povećanim logom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije