Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO S DERBIJA

Navijači 'pali' zbog droge i baklji, Torcida palila stolice, 24 osobe uhićene

17.12.2023.
u 21:23

Policija je nakon utakmice priopćila kako su privedena 24 navijača, deset domaćih i četrnaest gostujućih. Neslužbeno doznajemo kako su uhićeni većinom zbog pirotehnike i posjedovanja droge.

Maksimirski derbi Dinama i Hajduka završio je bez pobjednika i golova (0:0), ali tribine su ključale od prve minute. Torcida je izazvala prekid bakljadom čim je utakmica počela, a na kraju su zapalili stolice na južnoj tribini Maksimira.

Policija je nakon utakmice priopćila kako su privedena 24 navijača, deset domaćih i četrnaest gostujućih. Neslužbeno doznajemo kako su uhićeni većinom zbog pirotehnike i posjedovanja droge. 

Utakmici je nazočilo 18.313 gledatelja, od kojih 2 548 gostujućih. Završila je u 19,15 sati te je u tijeku razilazak i povratak gostujućih navijača. MUP je ranije priopćio kako je do ponoći na snazi posebna regulacija prometa.

U nedjelju prijepodne, uoči utakmice, policija je uočila većinu skupinu navijača Torcide na zagrebačkom Savskom nasipu te ih je stavila pod nadzor i prepratila na stadion Maksimir. Spriječili su tako bliski susret Torcide i Boysa. 
 

Ključne riječi

Komentara 8

PA
Pašić
22:06 17.12.2023.

Ma ne, to su fini dečki, stolice su se same zapalile...

DU
Deleted user
08:55 18.12.2023.

Sve je krivo sudstvo, da ih se primjereno kazni ne bi se to ponavljalo ! I jedne i druge jer su kriminalci isti !

AX
Axe
07:55 18.12.2023.

Kao simpatizeru Hajduka mene sramota. Mislim sramota me i ovih drugih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije