Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlučio Izvršni odbor
Povratak na članak

Navijači ogorčeni: Ljubičić prodan klubu koji ih je zvao ubojicama i želio izbaciti plave iz Europe

Odluke o transferima koji iznose više od tri milijuna eura donosi Izvršni odbor. Zna se da su dva predstavnika navijača, koji su članovi Izvršnog odbora, Ivan Nauković i Dubravko Skender, na telefonskoj sjednici bili protiv tog transfera.

Komentari 5

KU
kublajkhan
09:27 01.02.2024.

Projekt uništenje Dinama i Hrvatske reprezentacije se nastavlja...

VL
EJ
ejStef
08:55 01.02.2024.

Ljubičić je žrtvovan na lijevom beku jer nije imao tko drugi. Odigrao je solidno u većini utakmica, ponekad čak bolje nego što je igrao kada je igrao u sredini. Šteta što odlazi, od trenutnih igrača, on je jedini koji je imao potencijal da odigra kao Ademi nekada (vidjeli smo svi kako to izgleda kada Mišić pokušava igrati Ademijevu ulogu)... S druge strane, kako je klubu drastično pala vrijednost, tako i igračima pada vrijednost, za njega je bolje da je otišao, naročito kada vidimo na što DInamo sada liči... No, s njegovim odlaskom, te potencijalnom prodajom Bulata (stalno visi i prodaja Baturine), Dinamo će i u vezi postati deficitaran. Ne treba niti zaboraviti da je jedan veliki problem DInama u obrani i visina igrača, gdje je onda Ljubičić, kada je igrao beka, bio iznad prosjeka. Ako pogledate golove koje je DInamo primio ove sezone, veliki dio ih je primio glavom ili nakon proigravanja glavom...

VL
JO
Jova
09:18 01.02.2024.

Jeftino dam, samo da prodam! Navali narode!!!

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:58 01.02.2024.

Nešto je trulo u ...

VL
EL
EldersWisdom
16:00 01.02.2024.

Navijaci ogorceni? Pa oni su se za ovakav Dinamo borili, samo da maknu Mamica. Mamic je imao opaki jezik ali i rezultate, ovi pricaju bajke ali pojma nemaju. Dinamo su unistili u manje od godinu dana, a sad ce pokusati i reprezentaciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.