Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Grazie, Bayern'

Navijači Milana zahvalili Mandži i društvu što su izbacili Juventus

Milan Bayern
11.04.2013.
u 22:11

Razlog zahvalnice je taj što Milanezi ne žele da im se Torinezi približe po broju osvojenih naslova Lige prvaka

Navijači Milana srdačno su se zahvalili Bayernu što je izbacio Juventus u četvrtfinala. Sugerira to transparent koji se pojavio na ulicama tog talijanskog grada. Iako nema službenog potpisa od koga dolazi poruka, s obzirom da je Bayernovo ime ispisano crno-crvenim slovima, sasvim je jasno da se radi o navijačima nerazzurih.

Razlog? Milanezi ne žele da im se Torinezi približe po broju osvojenih naslova Lige prvaka. Milan ih ima sedam, Inter tri, a Juventus dva. Iako je Juve daleko od sustizanja rivala sa San Sira, tamo pak vole da su sigurni i da rivali ispadnu na vrijeme.

>> Barcelona prošla u polufinale i srušila rekord Lige prvaka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije