Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO IGRU

Navijači Liverpoola u šoku: Je li Ramos namjerno ozlijedio Salaha?

Mohamed Salah
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
26.05.2018.
u 21:39

Dio navijača na društvenim mrežama je bijesan jer smatraju da je Ramos namjerno ozlijedio napadača Liverpoola

Najbolji igrač Liverpoola Mohamed Salah odigrao je tek prvih pola sata u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida u Kijevu.

Salah je morao napustiti igru nakon što je ozlijedio rame. Branič Reala Sergio Ramos hrvačkim je zahvatio bacio Salaha na pod nakon čega je Egipćanin ostao ležati na travi. Pridigao se, ali mu je nakon nekoliko minuta bilo jasno da neće moći igrati i zamijenio ga je Lallana. Salah je u suzama napustio travnjak.

Mohamed Salah
1/6

Dio navijača na društvenim mrežama je bijesan jer smatraju da je Ramos namjerno ozlijedio napadača Liverpoola iako mu sudac Mažić za ovaj start nije dao ni žuti karton. Pogledajte snimku pa procijenite sami.

Ključne riječi

Komentara 31

DU
Deleted user
22:23 26.05.2018.

Crveni ko kuca Ramosu, sa takovim zahvatom Salah nije imao sanse ostati neozljedjen. Da je u pitanju Hajduk kmecanje bi se culo i na Jupiteru

UM
umnjak
22:48 26.05.2018.

Namjerno ga je ozlijedio. Ramos je smrad!

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:50 27.05.2018.

koja budalestina!!!! Namjerno??? Tko to misli pojma nema u Nogometu a kamoli gledanje Nogometa!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije