Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motiviraju naše

Pogledajte što su navijači napisali Kovaču na plaži ispod prozora!

Hrvatski navijači
Foto: HNS
23.06.2014.
u 15:49

- Svaka utakmica na klupi Hrvatske za mene je blagdan. A kod nas se za blagdan uvijek oblači najbolje odijelo, a tako ću i ja napraviti protiv Meksika

Hrvatski navijači na sve moguće načine trude se motivirati igrače i izbornika Kovača uoči današnje ključne utakmice protiv Meksika. Sinoć su se okupili ispred hotela te zapjevali noseći golemu zastavu, a Niku Kovača i jutros je dočekalo veliko iznenađenje.

Naime, navijači su na plaži ispred hotela ostavili poruku: Iznad svih, Hrvatska!

Napravili su to tako da se vidi točno s prozora izbornikove sobe, a fotografiju je HNS objavio na svojoj Facebook stranici. Poznavajući izbornika Kovača, ova poruka sigurno ga je dodatno motivirala, iako njemu i ne treba poseban poticaj.

– Svaka utakmica na klupi Hrvatske za mene je blagdan. A kod nas se za blagdan uvijek oblači najbolje odijelo, a tako ću i ja napraviti protiv Meksika rekao je Kovač na sinoćnjoj konferenciji i tako dao do znanja s koliko ponosa obnaša izborničku funkciju.

>>Izbornik Kovač spustio se među navijače: Dat ćemo sve od sebe

Komentara 5

VL
Vljesmece
16:15 23.06.2014.

Pa naravno da nam svi zavide i da svi ovdje dolaze pljuckati! Pa ko to ima! Imamo izbornika koji je zakon, frajer i ljudina, igrace koji lete po terenu sa savovima, blokadama.., navijace kojima Englezi nisu ravni, kult repke i navijacke pjesme od kojih srce kucati stane, pa naravno da pati koga smeta! Svaka cast decki!

VL
Vljesmece
17:40 23.06.2014.

Zacudo, samo ti to mislis, upravo citam Bild i Bbc sport koji nedvosmisleno prognoziraju pobjedu: Hrvatske!.. Mi jesmo, vi niste! Mozda te to pecka pec pec!

GU
guslar
11:46 24.06.2014.

Sve čestitke Meksiku i dali je danas dan žalosti u tamo vasoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije