Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Navijači Intera traže ostavku Kovačićeva trenera Mazzarrija

Soccer - UEFA Europa League - Round of 16 - Second Leg - Inter Milan v Tottenham Hotspur - Stadio Giuseppe MeazzaInter Milan's Mateo Kovacic (left) and Tottenham Hotspur's Mousa Dembele battle for the ballNick Potts Photo: Press Association/PIXSELL
Press Association/Pixsell
07.10.2014.
u 00:30

– Ne možemo pobjeći od činjenice da imamo problema, ali prvenstvo je tek počelo, dovoljno je vremena za ispravljanje pogrešaka – kazao je Mazzari.

Nakon dva uzastopna poraza, od Fiorentine (3:0) i Cagliarija kod kuće (4:1), sve su glasnije kritike na račun trenera Waltera Mazzarrija (53). Veliki je Inter nakon šest kola tek deseti na ljestvici.

Očito je kako je ove sezone podbacila igra momčadi koja vrijedi više od 220 milijuna eura.

– Ne možemo pobjeći od činjenice da imamo problema, ali prvenstvo je tek počelo, dovoljno je vremena za ispravljanje pogrešaka – kazao je Mazzarri.

>> Subašićev Monaco izborio remi s PSG-om, Inter s Kovačićem poražen

Komentara 1

SP
splitskodite1976
08:04 07.10.2014.

Lavezzi kad dodje treba kupit jos jednog u obrani,uz Vidića i to je to ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije