Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Navijači Herculesa odali počast Dubravku Pavličiću

Dubravko Pavličić
Privatna fotografija
06.04.2012.
u 22:21

Veliku počast odali su navijači Herculesa prerano preminulom bivšem hrvatskom reprezentativcu Dubravku Pavličiću uoči sinoćnje utakmice njihova kluba s Gironom

Na utakmicu njegova bivšeg kluba pozvana je cijela Pavličićeva obitelj, a uoči susretapred tribinu s Herculesovim navijačima predsjednik kluba položio je cvijeće, a kapetanmomčadi dres s brojem pet kojeg je Dudo nosio dok je igrao u tom španjolskom klubu.

Ovacije je zaradio i Pavličićev petnaestogodišnji sin Tin koji je, zajedno s Jankom Jankovićem bivšim Pavličićevim suigračem i velikim prijateljem, pred tribinu s domaćim navijačima donio veliku hrvatsku trobojnicu. U petoj minuti utakmice cijeli stadion od Dude se oprostio dugotrajnim pljeskom. Janković sinoć nije mogao doći doriječi, a nakon dirljive geste španjolskog kluba i publike briznuo je u plač.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
petrinjac
07:03 07.04.2012.

svaka čast klubu i predsjedniku,tako se odaje počast svome bivšem preminulom članu,di je u toj priči dinamo i hrvatska javnost tj.HNS

CH
chiko
12:40 07.04.2012.

Potpuno se slažem s Petrinjcem, sramota je da naše ljude više cijene vani nego kod kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije