Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Navijači Hajduka prikupili novac pa kupili kuću mladiću kojeg su zlostavljali jer navija za bijele

Ivan Balija/epodravina
05.02.2024.
u 20:20

Podsjetimo, riječ je o siromašnom i autističnom dječaku kojeg su maltretirali jer navija za Hajduk i tjerali su ga da viče 'Volim Dinamo'.

Navijači i ostali članovi Hajduka okupljeni u Društvu prijatelja Hajduka iz Šibenika objavili su na društvenim mrežama kako su kupili kuću zlostavljanom 20-godišnjaku iz Koprivnice i njegovoj majci. Iz DPH Šibenik poručili su kako se sada skupljaju donacije za uređenje kuće.

- LJUDI, KUPILI SMO KUĆU!

Hajdučki puče, zahvaljujući vašim donacijama, I. i mama N. od danas imaju svoju novu kuću!

Potez je to, na koji smo se odlučili prvenstveno zbog prevelike cijene obnove njihove stare kuće, jer je ista pukla na dva dijela, i tribalo je podlivati nove temelje te minjati kompletan krov, a drugi su razlog, nerješeni imovinsko pravni odnosi u pitanju njihove stare kuće...

GALERIJA Osijek i Hajduk podijelili bodove na Opus Areni

1/12

Nova kuća je veličine 90 m², sa dvi spavaće sobe, hodnikom, dnevnim boravkom, blagavaonom i kuhinjom, sanitarnim čvorom, ostavom, garažom i drvarnicom, a tu je i 1600 m² okućnice, odnosno dvorišta!

Sad nam slijede slatke brige, odlučili smo se kompletno renovirati njihov novi dom, a da uspijemo u našem naumu potrebni ste nam svi vi! - napisali su na Facebooku iz DPH Šibenik. 

Podsjetimo, riječ je o siromašnom i autističnom dječaku kojeg su maltretirali jer navija za Hajduk i tjerali su ga da viče 'Volim Dinamo'. Također, nogometaši Slaven Belupa  su uoči jednog popodnevnog treninga u svojoj svlačionici ugostili Koprivničanca i velikog zaljubljenika u sport koji je nedavno bio žrtva nasilničkog ponašanja dvojice maloljetnika zbog svog navijačkog opredjeljenja.

VEZANI ČLANCI:

– Često ga viđamo na našem stadionu i na našim utakmicama. Znamo da voli nogomet i zato smo mu ovim malim znakom pažnje željeli pokazati da smo uz njega i da uvijek može računati na nas. Žestoko osuđujemo bilo kakav oblik nasilja i ističemo da svatko ima pravo navijati za klub koji želi. Drago mi je da se praktički cijela Hrvatska digla na noge nakon ovog nemilog događaja jer samo tako možemo napredovati kao društvo – rekao je kapetan Slaven Belupa Tomislav Božić.

Ključne riječi

Komentara 3

BE
Berlioz
23:36 05.02.2024.

Bravo hajdukovci, pozdrav od dinamovca.

Avatar barba_arba
barba_arba
22:58 05.02.2024.

Jer Hajduk je ono ča nas čini sretnin, vaik na strani slabijih i protiv korumpiranih elita. Ponos Domovine.

Avatar rothmans
rothmans
01:12 06.02.2024.

Svaka čast hajdukovcima! Ponosan sam na vas iako sam dinamovac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije