Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti na bivšeg sponzora

Navijači Hajduka na Fejsu: "Bojkotirajmo Konzum!"

'26.10.2011., Split - 1/8 zavsnice nogometnog kupa Hrvatske, HNK Hajduk - NK Karlovac. Ante Vukusic, Ottochian.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
06.03.2012.
u 20:41

U opisu grupe stoji da je gospodin Todorić procijenio da je za njegovo poslovanje isplativije sponzorirati Dinamo nego Hajduk. A naše je pravo, kažu, navijači bijelih, da mu pokažemo da je pogriješio

Odlazak Konzuma s Hajdukova dresa, odnosno prestanak sponzorskog ugovora Hajdukovi navijači popratili su na Facebooku osnivanjem grupe "Navijači Hajduka - bojkotirajmo Konzum". U opisu grupe stoji da je gospodin Todorić procijenio da je za njegovo poslovanje isplativije sponzorirati Dinamo nego Hajduk. A naše je pravo, kažu, navijači bijelih, da mu pokažemo da je pogriješio. U prvih nekoliko dana grupa je okupila nekoliko stotina članova.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
21:43 06.03.2012.

Hahaha, i Todorić biži šta dalje od kluba iz močvare.

Avatar antuntun55
antuntun55
07:26 07.03.2012.

bojkot jer im je država dala samo 150 milijuna kuna....a nije kao Todoriću nekoliko puta više...

DO
dodotatino
22:56 06.03.2012.

pozivam Dinamovce da kupuju u Kerumu. Dok su takvi gazde u Hajduku mi smo sigurno prvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije