Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije iz splita

Navijači Hajduka u odličnom raspoloženju: Spominju Caktaša i '100 piva poslije pobjede'

Split: Hajduk pobijedio Osijek 3-1
Ivo Cagalj/PIXSELL
06.11.2022.
u 12:28

'Čekaj čekaj, ako je Osijek tukao Dinama prošlo kolo, a mi tukli Osijeka sad, jel to znači da mi u idućem derbiju tučemo Dinama i osvajamo prvenstvo ove sezone??' pita se jedan navijač

Hajduk je u nedjelju na Poljudu pobijedio svoju 'crnu mačku' Osijek rezultatom 3:1, što im nikako nije polazilo za rukom u posljednjim dvobojima u Splitu. 

Među navijačima bijelih vlada dobro raspoloženje, što se pokazuje i prema komentarima na klupskoj facebook stranici, a prisjetili su se Mije Caktaša i njegove izjave kako će popiti 100 piva nakon slavlja u Gradskom vrtu na početku sezone. 

- Moli se Awaziem da izvadi Miereza iz džepa. Čekaju ga Osječani s pivama u autobusu 

- Kako mi je draga ova pobjeda! Sad ćemo popit 100 piva - napisala je jedna navijačica referiravši se na izjavu bivšeg Hajdukovca Caktaša koji je pobrao velike zvižduke tribina. 

- Kako mi je draga ova pobjeda. Sad ću popit sto pivi. Pozdrav Miji Caktašu

- Amo popit 100 piva

Osvrnuli su se i na ostale aktere iz Hajdukove momčadi. 

- Uz dužno poštovanje našem kapetanu i njegovoj karijeri, gospodin Karlo Sentić je trenutno kvalitetnije i zdravije rješenje za naš klub

- Sa Sahitijem je sve lakše,čovjek vrijedi za 3-ojicu... Ali,opet kažem Colina nam je neotkrivena opcija u igri koji se mora više koristi.

Standings provided by Sofascore

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Ključne riječi

Komentara 1

ST
sttipe
19:24 07.11.2022.

Srića da nije prista na smanjenje plaće! Ne igra obaveznu igru, sakriva se da iskoči u šansu za gol. Samo centaršut ima. A i on je Sahitijev bolji. Kalika šta prije uigrati, sila je a ima potencijal bit klasu bolji od ostalih zadnjih veznih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije