Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra utakmica

Navijači dočekali reprezentativce u Medulinu

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Ozren Maršić
1/8
03.09.2014.
u 14:38

Naime, u četvrtka u 20.15 naša reprezentacija na stadiono Aldo Drosina u Puli igra prijateljsku utakmicu protiv Cipra

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Medulin, gdje ju je dočekalo nekoliko desetaka navijača. Tražili su autograme i zajedničke fotografije sa našim zvijezdama, koje sutra očekuje prvi susret nakon SP-a u Brazilu.

Naime, u četvrtak u 20.15 naša reprezentacija na stadionu Aldo Drosina u Puli igra prijateljsku utakmicu protiv Cipra, a nakon toga vraća se u Zagreb gdje će 9. rujna početi kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Tada igraju utakmicu protiv Malte.

>>Niko je našao spas kod Redknappa, ali iz reprezentacije polako odlazi...

Komentara 1

JU
Jurica1050
17:16 03.09.2014.

HNS je ponovno dozvolio da mu iz ruku izmakne još jedan talentiran nogometaš . Dok je naš savez kilavio Branimir Hrgota je dobio poziv od Švedskog izbornika te prihvatio njihovu ponudu . Vjerojatno su naši čekali da se on prvovo dokaže no kao i nekolicina drugih on je odabrao dokazivanje u nekom drugom dresu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije