Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljušte komentari

Navijači Dinama ogorčeni zbog Ljubičića: 'Zar vas nije sram? Ima li tko normalan u toj Upravi?'

Zagreb: Prva utakmica grupne faze UEFA Konferencijske lige, GNK Dinamo - Astana
Luka Stanzl/PIXSELL
31.01.2024.
u 12:25

Hrvatski prvak odlučio je prodati polivalentnog veznjaka koji je ispao iz planova Sergeja Jakirovića

Grčki prvak AEK angažirao je Dinamovog veznjaka Roberta Ljubičića za 3.5 milijuna eura, što je izazvalo brojne frustracije u redovima Dinamovih navijača. Razlog je potpuno jasan, AEK-ovi predstavnici tražili su od Uefe da se Dinamo ljetos izbaci iz svih europskih natjecanja zbog ubojstva Michalisa Katsourisa. 

GALERIJA Dinamo prodao Ljubičića u AEK

Zagreb: Prva utakmica grupne faze UEFA Konferencijske lige, GNK Dinamo - Astana
1/3

Na kraju se ispostavilo da ubojica nije Hrvat, a nigdje nismo mogli vidjeti službenu ispriku od strane grčkog prvoligaša. Ipak, dva kluba odlučila su surađivati, a trener Matyas Almeida silno je želio vidjeti Ljubičića na OPAP Areni. Dinamo je prvo tražio osam miliijuna eura, a onda ga je prodao za duplo manji iznos. 

- Stvarno se posluje s AEK-om poslije svega, zar vas nije sram ni malo?! 

VEZANI ČLANCI:

- Ima li tko normalan tamo u tim uredima???? Idete Ljubičića prodavati AEK-u??? Dajte dečku neka igra tamo gdje treba igrati.

- Da ste ga dali besplatno u Hajduk manje bi mi bilo krivo. Umjesto toga pošaljete ga u klub koji nas je htio izbaciti iz Europe na više godina - samo su neki od ljutih komentara Dinamovih navijača na društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 23

PB
pb1520
13:45 31.01.2024.

Kad se uvede ulica, dobiješ i takve rezultate

DR
Draconic5
13:48 31.01.2024.

Kakvo pitanje, pa zar ta uprava nije tu jer ste vi to htjeli? Tražili ste, gledajte.

OT
otrovnijezik
13:38 31.01.2024.

A riječ je o upravi Dinama? Pa nisu oni tu zbog Dinama i nogometa. Oni su tu zbog njihovih novaca. Pitanje je što će ih toliko unutra kada je u upravi dosta jedan knjigovođa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije