Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna akcija

Pogledajte kako su navijači na nekoliko minuta odgodili utakmicu

Belgijski navijači
Foto: Screeenshot
04.12.2017.
u 17:56

Teren oko gola zasuli su stotinama plišanih igračaka koje će sigurno razveseliti djecu

Navijači belgijskog prvoligaša Charleroia uoči domaće utakmice 17. kola protiv Oostendea (1:1) zasuli su teren plišanim igračkama.

Tradicionalno se uoči božićnih blagdana u Americi tijekom utakmica hokeja na ledu na teren bacaju 'plišance', a taj se dan naziva Teddy Bear Toss.

Sličnu akciju priredili su i navijači belgijskog prvoligaša, te odgodili početak utakmice na nekoliko minuta. Teren oko gola zasuli su stotinama plišanih igračaka koje će sigurno razveseliti djecu.

Sličnih akcija imali su i navijači zagrebačkog Medveščaka kada su se natjecali u KHL-u.

Belgijski navijači
1/11

Komentara 1

DH
dalibor.hren
19:48 04.12.2017.

Kod nas "navijači", ujedno i vlasnici kluba bacaju topovske udare i bengalke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije