Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na društvenim mrežama

Navijači burno reagirali na priče o odlasku Livaje: 'I vrijeme je više jednog po jednog se rješavat'

Koprivnica: Livaja iz kaznenog udarca doveo Hajduk u vodstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
02.05.2023.
u 10:27

„Ne odlazi nigdje dok Hajduk ne dovede do naslova, ali mu trebaju kvalitetni suigrači, posebno u veznom redu i napadu kako bi mogao ostvariti izrečeno“, glasio je komentar koji pronalazi alternative razloge iza plasiranja priče o transferu

Na društvenim mrežama navijači su burno reagirali na izjave Vicenza Cavalierea da Marko Livaja, Hajdukov kapetan, napušta Poljud i dolazi u Italiju. Premda smo saznali da velikog transfera nema, neki su navijači bili pesimistični, a drugi su pak bili sigurni da je riječ samo o priči. „Ne, to nije moguće. Nigdje mu neće biti bolje nego ovdje, možda samo malo diže cijenu“, napisao je jedan.

S njime su se složili i drugi. Jedan je rekao: „Livaja je u Hajduku car, a za druge klubove prosječan igrač.“ Premda je sam Cavaliere rekao da su mediji "krivo prenijeli informaciju", ima onih koji su smatrali da je njegov odlazak moguć, pa čak i dobar za kapetana "Bijelih".

„Ako je tu car, onda lako može biti negdje drugdje i kralj, puno mu sriće, di bija bija“, glasio je jedan od komentara. Ipak, transfer bi bio poguban za Hajduk smatraju neki. „Taman bi se borili sa Goricom i Šibenikom za opstanak“, komentirali su. „I vrime je više jednog po jednog se rješavat dok se može šta za njih dobit“, glasio je jedan komentar.

Ne odlazi nigdi dok Hajduka ne dovede do naslova, ali mu trebaju kvalitetni suigrači, posebno u veznom redu i napadu kako bi mogao ostvariti izrečeno“, smatra jedan komentator, a s njime se slaže i drugi:

„Vjerojatno nije ispoštovano dogovoreno da će mu dovesti igrače koji će mu pomoći osvojiti naslov i ako ode otići će iz inata ne novaca. A nadam se da će ostat i da će klub napokon dovesti to što nam fali za iskorak.“

 

Komentara 8

KU
Kujttim
11:41 02.05.2023.

Da bi igrao u Italiji, morao bi smršaviti 4 do 5 kg i puno više trčati, a golove ne bi zabijao. Jedno je zabijati Gorici, Lokomotivi, Varaždinu i Slavenu, a drugo igrati protiv Napolija, Intera, Milana i Lazia.

Avatar doog_kool
doog_kool
11:03 02.05.2023.

Nije lud nigdje ići kad ga Hajduk plaća u nekretninama...samo je pitanje kad će USKOK pokucati na vrata Lukšine kancelarije...

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
13:20 02.05.2023.

Nije li Livaja izjavio da će igrati za Hajduk dok god Hajduk ne postane nacionalni prvak? Praktički je rekao da će igrati za Hajduk do penzije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije