Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIMJERENO PONAŠANJE

Navijači Borussije Neuera gađali bananama

Manuel Neuer
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
23.11.2013.
u 22:22

Na početku drugog poluvremena navijači Borussije gađali su bananama golmana Bayerna Manuela Neuera.

Bayern je u derbiju 13. kola Bundeslige u Dortmundu pobijedio Borussiju 3:0 golovima Götzea, Robbena i Müllera. Osim po uvjerljivoj pobjedi Bavaraca utakmica će biti upamćena i po neprimjerenom ponašanju domaćih navijača.

Naime, na početku drugog poluvremena navijači Borussije gađali su bananama golmana Bayerna Manuela Neuera.

Može se samo nagađati koji je razlog takvog ponašanja navijača dortmundskog kluba, ali ne treba zaboraviti kako je Neuer u Bayern stigao iz Schalkea, koji je veliki rival Borussije.

>> Potop Borussije! Mandžo izašao, Bayern utrpao tri komada

Komentara 5

Avatar flame
flame
22:38 23.11.2013.

Tako to radi otmjena gospoda sa Zapada...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:57 23.11.2013.

Jel' Jovanovićev frend iz Rijeke... i udruge 'Korak ispred', Zoran Stevanović , 'reagovao' na ovaj ispad i prijavio ih ?

UN
unbekant
07:28 24.11.2013.

To je dkaz nemoci,jednog kluba i djela navijaca tog kluba,odnosno dokaz premoci,drugogo kluba,koji je tu Borusiju,do nogu porazijo na njenom terenu,i to upravo zahvaljujuci tom golmanu,koji ni je dao ni da se jedno golu raduju domaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije