Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne praštaju mu

Navijači Arsenala prijete smrću Van Persiejevoj ženi

'Manchester United new signing Robin Van Persie poses at Old Trafford in Manchester, north-west England on August 17, 2012, Van Persie signed from Arsenal for £24,000,000 (30527202 euros) on a four ye
Foto: 'ANDREW YATES'
1/3
18.08.2012.
u 20:40

"Želim da ti i tvoj suprug umrete, a i cijela vaša obitelj". "Poruči svom suprugu da je najobičniji Juda i da se neće izvući zbog toga.

Navijači Arsenala neće lako oprostiti Robinu van Persieju što je otišao u Manchester United. Posljednjih dana spaljeno je na stotine Nizozemčevih dresova, no navijači su bijes usmjerili i na njegovu suprugu Bouchru, pa čak i na sinčića Shaqueela i kćer Dinu.

Na Twitteru su Van Persiejevoj supruzi mnogi prijetili.

\"Želim da ti i tvoj suprug umrete, a i cijela vaša obitelj\". \"Poruči svom suprugu da je najobičniji Juda i da se neće izvući zbog toga. Najveća je prijevara u povijesti Arsenala\", samo su neki od komentara.

Ima i onih koji žele \"pomoći\" Van Persiejevoj supruzi.

\"Draga Bouchra, ostavi tog gada prije nego što on ostavi tebe. Očito mu vjernost ništa ne znači\".

No, navijači su očito previdjeli da je baš Bouchra pokušavala nagovoriti svog supruga na ostanak u Londonu, jer nedavno je izjavila da želi da Robin dovijeka ostane kapetan topnika.

Van Persieja su zbog prelaska zamrzili baš svi koji imaju veze s Arsenalom, pa i legenda kluba Paul Merson.

– Mogao je otići u neki klub izvan Engleske, ovo je izdaja Arsenala. No, neće nam toliko jako nedostajati, njegovo najbolje vrijeme je prošlo. Puno ću više žaliti za Songom ako se ostvari njegov transfer u Barcelonu – rekao je Merson.

Zaštitnički se prema svom novom igraču postavio Sir Alex Ferguson:

– Došao je u najbolji klub na svijetu, u kojem će napokon osvajati trofeje. Navijači to trebaju shvatiti.

Problema s navijačima aktivnim na društvenim mrežama ima i Van Persiejev novi kolega u napadu Wayne Rooney. Uoči sutrašnje utakmice između Evertona i Manchester Uniteda, navijači njegova bivšeg kluba Evertona na Facebooku su pokrenuli stranicu: \"Mrzim Rooneya\", koja je u rekordnom roku skupila više od 20.000 obožavatelja.

Komentara 2

DO
dostatoga
23:05 18.08.2012.

kako nasi novinari vole razno razne price o prijetnjama.... vecina njih je spremna i majmuna bacit u nesvijest objavom istih... koje su to kovanice u sitnim apoenima da covijek ne povjeruje... zar smo mi kroate stvarno takvi ljudi???

Avatar toxic alien
toxic alien
23:13 18.08.2012.

BBB su opravdali razlog svog postojanja, kretenizam se neumoljivo siri diljem Europe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije