Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će veselo u Splitu

Navijači AEK-a i Zenita bit će u Splitu bolje čuvani

\'19.08.2010., Split - Na stadionu Poljud odigrana je nogometna utakmica 4. pretkola Europske lige izmedju HNK Hajduk i Unirea Urziceni. Slavlje navijaca . Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
22.10.2010.
u 13:05

Najveći trofej s kojim su se Rusi brzo pohvalili na navijačkim forumima bilo je nekoliko Hajdukovih zastava.

U navijačkom svijetu to podosta znači, krađa zastave ili transparenta tretira se kao velik uspjeh.

Bit će "veselo" u iduće tri utakmice Europske lige. Ne mislimo na travnjak, nego na tribine. Hajdukovi navijači već imaju dug prema navijačima AEK-a, koji su ih u Ateni gađali raketama, sada željno čekaju i uzvrat sa Zenitovim pristašama, a navijači Anderlechta spremaju se za uzvrat jer su im u sjećanju pretučeni Belgijci u Splitu.

Komentara 13

Avatar Castro
Castro
13:28 22.10.2010.

Daleko@ razumijem tvoju frustraciju, al pokusaj to shvatiti. To ti je kao kada sef zakasni na posao i kada ti zakasnis. Oboje znaci \" kasniti na posao \" ali se drugacije tretira. Razmes !!! Znaci, vi mali srbi morate biti puno puno puno bolji od ostalih da bi se za vas reklo da ste prosjecno dobri. Razems !!!! Kad talijani ili rusi ili Hrvati naprave tako nesto onda mi kazemo da to nije u redu a kad to mali srbi urade onda kazemo da te traktoriste treba izolirati, izbaciti i unistiti kao korov. Znas, stetocine i to....Razmes !!!! Ma razmes ti m.k.... Radujem se slikama sa tog vaseg derbija, broj povrijedjenih, mrtvih i to...volim kad se medjusobno mlatite.

MA
masterblaster
14:09 22.10.2010.

ajde sada kada bude uzvrat da Vam posudimo BBB da vas čuvaju u Splitu

DU
Deleted user
13:12 22.10.2010.

Srbiju definitivno izbaciti iz UEFA takmicenja, pa jel vidite vi sta rade ovi srpski huligani po Splitu, Ateni i Rusiji... sve su to Srbi , samo se maskirali u dresove Hajduka, Aeka i ostalih clanova Eurolige. evo juce su u Napulju izboli 2 navijaca Liverpool-a. Sve SRBI, prostaci i Huligani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije