Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIGURALI OSMINU FINALA

Francuska ne briljira: Griezmann i Payet u sudačkoj nadoknadi slomili Albaniju

Francuska - Albanija
Foto: Reuters
1/21
15.06.2016.
u 23:05

Domaćin Eura se itekako mučio i nije ostavio posebno dobar dojam. Albanci su se odlično branili i sve do 90. minute na semaforu je pisalo 0:0.

Francuska je u drugom kolu skupine A na Marseilleu svladala Albaniju s 2:0 i tako osigurala osminu finala Europskog prvenstva.

No, domaćin Eura se itekako mučio i nije ostavio posebno dobar dojam. Albanci su se odlično branili i sve do 90. minute na semaforu je pisalo 0:0. Tada je Rami ubacio s desne strane, a Griezmann dobro skočio i glavom zabio. Konačni rezultat postavio je raspoloženi Payet koji je u šestoj minuti nadoknade lijepo prošao i pogodio za konačnih 2:0.

Albanija je unatoč porazu odigrala dobru utakmicu. U 52. minuti je pogodila vratnicu, baš kao i Giroud na drugoj strani u 69.

Francuska je uoči turnira slovila kao jedan od favorita natjecanja, no vidljivo je da momčad Didera Deschampsa ne briljira na početku. Danas su do pobjedu izborili u sudačkoj nadoknadi, a slično je bilo i u prvoj utakmici protiv Rumunjske. Tada ih je spasio Payet pogotkom u 89. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 11

Avatar navijač
navijač
23:03 15.06.2016.

Ko ima sreće ni u wc-u ne ostane gladan.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
22:24 15.06.2016.

Ne vidim Francuze!

HA
hajduk1966
08:22 16.06.2016.

Svenisse vjerujem da onaj Pogba ne vrijedi niti 20 miliona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije