Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI PRIMITIVAC

Navijač Rivera pljunuo Messiju u lice, Enrique i Mascherano spriječili tučnjavu!

Lionel Messi
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
21.12.2015.
u 09:34

Cijela momčad vraćala se u Španjolsku, razdragano mnoštvo ih je pozdravljalo, ali jedan od navijača River Platea odlučio je iskoristiti svoje putovanje "na drugi kraj svijeta" tako da pljune u nogometnog idola svoje nacije.

Lionel Messi osvojio je treće klupsko prvenstvo svijeta u karijeri, a do toga je njegova Barcelona došla pobjedom protiv River Platea (3:0). Nesuđeni je to klub ponajboljeg nogometaša u povijesti i nekom "genijalcu" to je navuklo ogromnu mržnju i pljunuo ga je u tokijskoj zračnoj luci.

Cijela momčad vraćala se u Španjolsku, razdragano mnoštvo ih je pozdravljalo, ali jedan od navijača River Platea odlučio je iskoristiti svoje putovanje "na drugi kraj svijeta" tako da pljune u nogometnog idola svoje nacije.

Messija je to toliko razljutilo da se htio obračunati s primitivcem, ali trener Luis Enrique i Javier Mascherano uspjeli su spriječiti obračun.

- Uvijek ima budala, a Messi je pravi vitez - izjavio je predsjednik River Platea Rodolfo D'Onofrio, a iz Barcelone još se nitko nije oglasio na ovaj nemili događaj.

Inače, Messi je kao 12-godišnjak dobio odbijenicu u Riveru "jer je premalen rastom", a koji mjesec kasnije pod svoje ga je uzeo katalonski klub. Ostalo je povijest...

U finalu je zabio prvi pogodak i pokazao da su problemi s ozljedom iza njega te da će u ovoj sezoni još mnogo toga pokazati. Kao i ostatak momčadi koja igra u vrhunskoj formi.

>> 'Ovo su najbolji dani u našoj karijeri, ali ne smijemo skinuti nogu s gasa!'

>> Neymar i društvo u svlačionici Barcelone goste se Domaćicom!

>> Ivan Rakitić na vrhu svijeta, s Barcelonom se upisao u povijest!

Komentara 12

AS
assssssstttii
09:44 21.12.2015.

Messi je zaustavio loptu rukom prije zadnjeg šuta za 1:0. Namjerno igranje rukom. Sudac kaže da je vidio i da nije namjerno. Po stranim portalima se piše da je za prvi gol bio "rukomet" dok se kod nas to uopće ne spominje, kao da nitko od novinara nije niti gledao utakmicu. Čak i komentator na ArenaSportu nije to spomenuo... Nevjerojatno, ali treba čitati i strane članke osim naših. Zato su pljuvali Messija. Ionako ga ne vole, a nakon ovoga pogotovo.

SC
schwertransport
09:53 21.12.2015.

Maloumnik

DU
Deleted user
10:41 21.12.2015.

Najjaci je voice na ovom "videu"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije