Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiglo 50 DELIJA

Policija: Autobus Crvene zvezde nije napadnut, ali je ozlijeđen jedan navijač!

Cedevita
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
30.04.2015.
u 13:42

Riječ je o Dušanu Jovanoviću, navodno jednom od najvjernijih navijača beogradskog kluba

Utakmica Cedevite i Crvene zvezde (72:62) bila je mirna i korektna, barem na parketu. Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović želio je da njegovi košarkaši napuste igru kad su nastali problemi sa strujom u dvorani, a navodno su i Bad Blue Boysi pokušali izvesti napad na Beograđane.

Prema riječima navijača Zvezde, dogodio se pokušaj napada na košarkaše iz Beograda, ali na tome je ostalo i jedina šteta je ogrebotina na autobusu.

– Večeras ništa specijalno osim pokušaja napada BBB-a na bus s igračima Crvene zvezde. Policija je vrlo korektna – napisao je na svom Twitter profilu Dušan Jovanović, navodno jedan od najvjernijih navijača Crvene zvezde.

On ne propušta utakmice gdje god se igralo. Pa tako nije ni u zagrebačkom Domu sportova, gdje se okupilo pedesetak gostujućih navijača i u nekoliko navrata nadglasalo tri tisuće domaćih, koji su po običaju bili prilično mirni i suzdržani. Osim u trenucima kad je Cedevita "trpala" koš Zvezde.

A o ovim nagađanjima oglasila se i policija koja je demantirala napad na autobus, ali jedan incident se ipak dogodio.

– Nije istina da je došlo ikakvog napada ili pokušaja napada na autobus s vodstvom i igračima Crvene Zvezde nakon njihove utakmice sa Cedevitom u Domu sportova. Nakon utakmice, oko 22.30 sati, jedan navijač Crvene Zvezde napadnut je nekoliko ulica dalje od Trga Krešimira Ćosića, točnije nedaleko od mjesta odigravanja utakmice. U napadu je pretrpio lakše ozljede.

>> Predsjednik Crvene zvezde tražio od svojih košarkaša da ne nastave igrati!

>> Sjajna Cedevita pobijedila Crvenu zvezdu i izborila četvrtu utakmicu!

Komentara 16

DU
Deleted user
09:27 30.04.2015.

Nije li jucer bio natpis kak je navijanje kao proteklo korektno? Mislim da je i ovakav, relativno benigni slucaj pokazatelj svim zagovornicimi tzv. regionalnih - ex YULiga. Takve utakmice imaju paznju vrlo malo zbog kvalitete same , vise se tu radi o starim , prastarim sukobima koji su uvijek na latentnom rubu katastrofe. S tim smo rascistili 90.ih i ne treba ponavljati greske valjda? Ili treba netko izgubiti glavu na tribini?Ionako nam je dosta vlastitih huligana. Pa ti vodi obitelj na takve utakmice.

Avatar Nelipić
Nelipić
09:21 30.04.2015.

Dobro je da nisu pustili BBB u dvoranu jer bi opet letjeli Servi kao usred Beograda kad ih BBB nalemao u Pioniru

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
12:09 30.04.2015.

U dvorani protivnika nemaju.Sve su to jugoslaveni i simpatizeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije