Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugo kolo lp

Nastavlja se kriza Nike Kovača i Bayerna, Ajax odnio bod s Allianz Arene

Niko Kovač
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
02.10.2018.
u 23:20

Roma je s čak 5-0 slavila na Olimpicu protiv Viktorije Plzen, a tri gola Česima je zabio Edin Džeko.

U drugom kolu u skupini E Lige prvake Bayern u Muenchenu nije uspio pobijediti Ajax (1-1), dok je Benfica u Ateni slavila kod AEK-a. Momčad Nike Kovača je u ozbiljnoj krizi, a Bavarci su na utakmici s Ajaxom imali i dosta sreće jer je nizozemska momčad propustila veliki broj šansi.

Roma je s čak 5-0 slavila na Olimpicu protiv Viktorije Plzen, a tri gola Česima je zabio Edin Džeko. 

Benfica je u Ateni vodi s 2-0, pa im je isključen Dias, pa su Grci u nastavku izjednačili na 2-2 golovima Klonaridisa. Ipak, i s igračem manje Portugalci stižu do pobjede 15 minuta prije kraja golom Semeda. Hrvatski reprezentativac Marko Livaja nije bio u sastavu AEK-a.  

Lyon, koji je u prvom kolu šokirao Manchester City pobijedivši na Etihadu 2-1, odigrao je 2-2 kod kuće protiv Šahtara. Ukrajinci su vodili s 2-0 golovima Juniora Moraesa sve do 70. minute kada je smanjio Dembele, da bi dvije minute kasnije poravnao Dubois. 

Manchester Unitd je dočekao Valenciju na Old Traffordu. Završilo je razočaravajućih 0-0, što je još jedan udarac za Josea Mourinha. 

Pogledajte video: Niko i Robert Kovač zaigrali na treningu Bayerna

Ključne riječi

Komentara 8

MZ
MZ10
07:21 03.10.2018.

Bayern treba da pomladi ekipu ništa Kovač tu nije kriv..Bundesligu svakako osvajaju ali u UCL ni zadnje godine nista nisu napravili bio tu Pep ili Heynckes..Ajax sjajno igra,mlada momčad skoro lete po terenu

IB
ibiza
07:32 03.10.2018.

nista opasno, sve ima svoje i kriza je ok pa nemozes stalno biti najbokji i u najboljoj formi sve ce opet doci na svoje mijesto ,bez panike... hahaaaaaaa

DE
derin
23:50 02.10.2018.

Niko je dobar covjek, ali on nije trener za top klubove, vec za ekipe bez velikog talenta u borbi za opstanak i to u njemackoj. Pa on s nama nije grupu prosao, a imao odlicnu ekipu. On pricao o nekoj trci, a imao top igrace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije