Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Junaci

Nastavi li se Dinamo ovako ‘raspadati’, opet će biti nedodirljiv i europski uspješan

03.07.2023.
u 13:25

Dinamo u ovom trenutku ima isti kadar kakav je Bišćan imao kad je slavio naslov prvaka, otišao je samo Theophile, a došao Maxime Bernauer, novi francuski stoper. I ako nijedna od zvijezda ne ode, pojačanja mu i nisu nužna, bar ne za HNL

Komentara 11

EJ
ejStef
16:19 03.07.2023.

Prodaje se po nižim cijenama, a ne kupuje se ništa (kvalitetno ili bar perspektivno). Poklonio se Tolić, a umjesto njega se htio dovesti 28 godišnji igrač iz 2. francuske lige. Baš mudro, racionalno i perspektivno... Ma zaboravite, ova novo-stara uprava i Šimić uništit će ono što se gradilo 2 desetljeća... Ovakvom politikom Dinamo vjerojatno može ući u borbu za naslov u HNL-u, ali sigurno u Europi ne može napraviti apsolutno ništa. Proljeće ćemo čekati valjda slijedećih 50 godina...

CR
Cream71
14:19 03.07.2023.

Junaci, čujemo se za 15-20 dana

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
13:58 03.07.2023.

Stvar je u tome da se realno očekuje odlazak Ivanušeca, Šutala, Livakovića i Petkovića. A onda to više ni približno nije ista momčad. I to je baš sezona kad su oni već pred zadnji vlak barem ovi osim Šutala, a reorganizacija je Lige prvaka i ova sezona je ključna za koeficijent. A pojačanja nema. Šta ako odu trojca od četvorice, a igra se play off lige prvaka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije