Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POTEZU POLICIJA
Povratak na članak

Nastavak kaosa u BiH: Huligani prijete smrću predsjedniku Saveza!

Susret Veleža i Borca službeno je registriran rezultatom 3:0 u korist banjolučke momčadi, stadion Veleža je suspendiran na šest utakmica, predsjedniku Šemsudinu Hasiću dvije godine zabrane rada...

Komentari 2

ST
sttipe
20:26 23.09.2021.

Afganistan u susjednoj bašči... Šta smo sve vidili zadnjih 30 godina u hnl-u, tribali su gorit skoro svi suci, i funkcioneri, pola hdz-a i pola "poslovnih mafijaša"...

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
22:04 23.09.2021.

To je dokaz,da je ta drzava BiH jednostavno se raspala,nista ne funkcionise,da je zakona i reda,ti smrdljivi huligancici bi vec odavno nosili bubrege u pvc-vrecicama,ali policija je jadna i nemocna,sudstvo ne postoji,medjunarodna je zajednica digla jednostavno ruke od te propale drzavice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.