Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove komplikacije?

Schumijeva glasnogovornica: Laž je da ga se prestalo buditi iz kome

Michael Schumacher
Foto: DPA/PIXSELL
24.02.2014.
u 14:23

Navodno je Schumacher mjesec dana prije tragedije na skijanju sudjelovao i u prometnoj nesreći u kojoj je udario motociklista

Michael Schumacher i dalje je u induciranoj komi nakon što je krajem prosinca doživio tešku nesreću na skijanju. Prije tri tjedna liječnici su pokrenuli postupak postupnog buđenja iz kome, ali prema najnovijim informacijama od toga su odustali.

Kako piše njemački magazin Focus, Schumacherovo tijelo loše je reagiralo na takav pokušaj, došlo je do novih komplikacija pa su liječnici odustali od buđenja. Focus tvrdi da zasad nema detaljnijih informacija o kakvim je komplikacijama riječ. Navodno mu je protok krvi znatno smanjen, a lijekovi ne djeluju onako kako su se svi nadali.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

No, nakon što su se takve informacije proširile svijetom, vrlo brzo reagirala je Sabine Kehl, Schumacherova glasnogovornica koja je demantirala pisanje Focusa.

- Michaelovo stanje je nepromijenjeno, terapija se nastavlja. Nema zaustavljanja procesa koji može potrajati i mjesecima. Laž je da je proces u potpunosti obustavljen. Stvar je u tome da će sve trajati prilično dugo pa su neki pogrešno shvatili, rekla je Kehl.

A jučer se u engleskim medijima pojavila zanimljiva priča. Navodno je Schumacher mjesec dana prije nesreće na skijanju sudjelovao i u prometnoj nesreći u kojoj je udario motociklista. Sedmerostruki prvak formule 1 vozio je unajmljeni automobil u Španjolskoj, oduzeo prednost vozaču motocikla i udario ga. Istraga je još u tijeku, ali vjeruje se da slučaj neće dospjeti na sud jer su se Schumijevi odvjetnici dogovorili s ozlijeđenim muškarcem za odštetu.

>>Massa: Govorio sam Schumiju da se probudi, a on je micao usnama

Komentara 4

Avatar tigar 99
tigar 99
13:17 24.02.2014.

Michael je jedan od največih živučih sportaša, kao čovjek je također velik, o tome se malo zna , ali on je veliki dobročinitelj i donator! Kad bi svi vrhunski sportaši bili takvi možda bi bilo bolje na ovom svijetu! Ne Ne znam čemu je trebala ova vijest u novinama. Jadni mali novinarčići, onda se čude kad se kanta s izmetom sasipa na njih velike "moralne" vertikale!

BO
borna224
12:48 24.02.2014.

čemu takav komentar

ZG
zorbas.grk
11:52 24.02.2014.

Nezgodno je pisati o nekome tko se bori za život.... no prepotentnost nikad i nikome nije donijela ništa dora, jeli i ovdje taj slučaj....nadajmo se da nije i da će čovjek ipak preživjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije