Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Mađarska želi domaćinstvo

Našli se na Facebooku i došli do finala rukometa 80

sportske igre mladih (1)
Damir Špehar/Pixsell
17.08.2011.
u 18:42

Proteklog vikenda u Splitu je završena i druga smjena Ininih Sportskih igara mladih, na kojima će u Hrvatskoj ove godine sudjelovati više od 80.000 natjecatelja.

Jednu od zanimljivijih priča ispričala je momčad Dream team iz Varaždina, koju čine rukometaši iz rukometnih klubova Ivančica Ivanec, Varaždin, RK Međimurje, Ludbreg i RK Prelog. Naime, ovi dečki već godinama treniraju rukomet u svojim klubovima i čak su osmorica iz ekipe u mlađoj rukometnoj reprezentaciji te su i prošlih godina nastupali na igrama u različitim momčadima. No ove su se godine okupili na Facebooku te bez ijednog zajedničkog treninga došli do finala u kategoriji do 15 godina.

Projekt Sportskih igara mladih i u drugim zemljama dobiva punu potporu, a posebno u Mađarskoj. Tijekom svog posjeta Splitu i Sportskim igrama mladih Marton Vajna, savjetnik predsjednika Republike Mađarske za vanjsku politiku, čestitao je Organizacijskom odboru Sportskih igara mladih na odličnoj ideji te najavio da i Mađarska želi postati zemlja domaćin ove najveće sportske amaterske manifestacije u Europi.

Podsjetimo, nedavno su Sportske igre mladih prvi put održane u Bosni i Hercegovini, a nastupilo je oko 11.000 djece iz BiH i susjednih zemalja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije